Известие

Collapse
No announcement yet.

Отключване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отключване

Здравеите, дайте идея как да отключа 155-та. Тук в Монтана ключарите са надъхани и ми искат 30лв. само да ми отворят колата. Има ли някъкв вариант да я отворя аз?

има, с ключ или с дистанционното ако ти работи. Все пак тук е форум на почитателите на марката а не курс "Как да крадем автомобил възпитано"
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

курс "Как да крадем автомобил възпитано"

Добра тема за обсъждане

П.П. Май единствения ти начин ако нямаш ключ или централно с дистанционно си остава ключаря.
      Спомням си че веднъж на типото ми бях правил един опит. Заключих го /но при отворен капак на двигателя/ и след като махнах акумулатора задна дясно врата се отключи сама.Може би няква защита на централното ама на Алфата не съм пробвал.
      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Има,но не е редно да го споделям.

Comment

то и с чупене на джам става ...

колегата (или потребителя) не каза, защо иска да му даваме акъл ?

AR 145 2.0 16v Turbo 300+ whp powered by ICIDesign
          AR 155 2.0 16v SUPER
          Toyota Corolla 2014 S Premium
          Moskvich 2140

Comment

ами да ама нее оферта, по-добре 30 кинта на майстора да се дадът
            EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
            EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
            NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

Оказа се доста лесно Отне ми не повече от 2-3 минути. Без никакви последствия за колата.

Comment

Първоначално публикувано от ivancvetkov1 Покажи съобщение
                Оказа се доста лесно Отне ми не повече от 2-3 минути. Без никакви последствия за колата.
                Ами като е толкова лесно , колега , сподели как става , може някой друг да закъса.
                ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

Няма проблем, но понеже някои хора мислят че това е тема за "как да крадем възпитано автомобили", ако някой попадне в такава ситуация да ми пише

Comment

Няма проблем, но понеже някои хора мислят че това е тема за "как да крадем възпитано автомобили", ако някой попадне в такава ситуация да ми пише
                    как и от къде ще ти пище от улицате дето се е заключил и се вайка какво да прави ли?
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      как и от къде ще ти пище от улицате дето се е заключил и се вайка какво да прави ли?
                      Е , хайде сега , интернет имаме вече и на телефоните , не издребнявай)))
                      ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

....и на мен да ми пише, ако желае автоматично да си отваря вратите без да плзва дръжката..
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                        X